کمیته نظم و دسپلین به اساس توصیه ها و سفارشات قبلی خویش از دیپارتمنت های مختلف اداره بازدید به عمل آوردند.

5اسد/ 1400
-------------
کمیته نظم و دسپلین که بر اساس فیصله قبلی جلسه هیئت رهبری ایجاد گردیده بود جلسات آن به طور منظم به ریاست محترم محمد و حید نوری رئیس عمومی اداری و امور مالی و با اشتراک رؤسا و آمرین بخش های مربوطه تدویر میابد.
کمیته متذکره با همراهی محترمه ساناز سلیمی رئیس عمومی تخنیکی و شماری از رؤسای بخش های مختلف از شعبات و دیپارتمنت های مربوطه دیدن نمودند. منظور از این دیدار بررسی وضعیت کارمندان و چگونگی نظم و دسپلین در شعبات بوده که مشکلات و پیشنهادات کارکنان استماع گردیده و در رابطه به پیشبرد امور شان به شکل بهتر هدایات و توصیه های لازم را رهبری انسا ارئه فرمودند.
این در حال است که کمیته مربوطه در نشست قبلی حدود 30 سفارش را در زمینه های مختلف از جمله استفاده از روش های مسلکی، رعایت اخلاق مدیریتی و تسریع امور کاری و سایر موارد مهم دیگر با اتفاق آرا تصویب و به تمامی واحد های اداره ابلاغ نموده است.