محترم مولوی محمد آصف قانت معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد و هیئت همراه شان با والی محترم ولایت هرات دیدار نمودند

Moasaq_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۰:۶
محترم مولوی محمد آصف قانت معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد و هیئت همراه شان با والی محترم ولایت هرات دیدار نمودند

این دیدار در رابطه به اجرای تصمیم ( در ولایات هرات، فراه و نیمروز ترانشیپ بند است و از راه ترانزیت جهت واردات تیل برای شرکت های افغانی هم اجازه داده شود، به همین ترتیب هیئتی تحت ریاست اداره ملی ستندرد و همراه با نماینده های وزارت امور خارجه به ساحه مورد نظر رفته و مشکلات را از نزدیک ببینند و همچنان پیشنهاد وزارت صنعت و تجارت را در زمینه انتقال تیل از طریق پایپ لاین نیز بررسی گردد) با اشتراک مولوی محمد آصف قانت معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد، هیئت همراه شان، جناب والی صاحب و شماری از تجار در دفتر مقام ولایت صورت گرفت.

معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد اظهار داشت؛ ما متعهد به معیاری سازی بخش مواد نفتی و رفع مشکلات تجار در مورد ترانزیت و ترانشیپ هستیم و همچنان به پیشنهادات اصولی تجار نیز رسیده گی های لازم صورت میگیرد.

والی هرات از فعالیت های اداره ملی ستندرد ابراز سپاس و قدر دانی نموده و وعده همکاری های بیشتر را با این اداره تعهد سپرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۷
Background image

آمریت تثبیت نورم اداره ملی ستندرد معیار مصرف مواد سوخت یک عراده ورکشاپ سیار اداره امور را تثبیت کرد

تیم تخنیکی آمریت تثبیت نورم اداره ملی ستندرد پس از بررسی های فنی، معیار مصرف مواد سوخت (۱) عراده ورکشاپ سیار فورد ریاست عمومی اداره امور را تعیین نمودند.

مسئولین فنی و تخنیکی آمریت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۱:۴۷
Background image

عرضه خدمات تثبیت نورم اداره ملی ستندرد جهت مدیریت بهتر منابع، به گونه متداوم جریان دارد

متخصصین تثبیت نورم اداره ملی ستندرد معیار مصرف مواد سوخت (۱) عراده موتر وزارت صحت عامه، (۱) عراده موتر شرکت برشنا و (۱) عراده موتر قوماندانی اکادمی پولیس را تعیین نمودند.

مسئولین فنی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۰:۵۱
Background image

جلسه کمیته تخنیکی نساجی و چرم اداره ملی ستندرد برگزار شد

جلسه کمیته تخنیکی تدوین ستندردهای نساجی و چرم اداره ملی ستندرد با حضور رئیس کمیته مربوطه و اعضای آن در تالار جلسات تخنیکی این اداره برگزار شد.

در این جلسه، مینوت ستندردهای «روش آزمایش. . .

BACK TO NEWS

محترم مولوی محمد آصف قانت معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد و هیئت همراه شان با والی محترم ولایت هرات دیدار نمودند