جلسه در زمینه ستندرد های ملی غذا های حلال در اداره ملی ستندرد تدویر یافت

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۱۰:۲۶
جلسه در زمینه ستندرد های ملی غذا های حلال در اداره ملی ستندرد تدویر یافت

جلسه کمیته تخنیکی تدوین ستندرد های حلال اداره ملی ستندرد با اشتراک رئیس کمیته مربوطه و اعضأی آن در تالار جلسات تخنیکی این اداره دایر گردید.

در این جلسه در رابطه به ستندرد مواد خوراکی برای حیوانات حلال و سایر موضوعات مرتبط بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در جلسه یاد شده در رابطه به موضوعات مهم و نکات تخنیکی این ستندرد پرداخته شده و در نتیجه ستندرد متذکره نهائی گردید.

 این ستندرد شرایط اساسی را مشخص می کند که از مرحله تهیه یا تولید خوراک ( از مواد خام الی محصولات نهایی) بر اساس احکام اسلامی برای خوراکه حیوانات حلال در نظر گرفته شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۵۴
Background image

جلسه ئی در زمینه تدوین ستندرد های مواد ساختمانی در اداره ملی ستندرد برگزار شد

جلسه کمیته تخنیکی تدوین ستندرد های مواد ساختمانی اداره ملی ستندرد با حضور مولوی محمد حنیف رئیس تدوین و ترویج ستندرد های ملی و کود های ساختمانی، رئیس کمیته مربوطه و اعضای آن در تالار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۱۳
Background image

کمپاین ترویج فرهنگ ستندردسازی در کابل راه اندازی شد

اداره ملی ستندرد در راستای آگاهی ‌دهی به مردم و تجار در مورد اهمیت ستندرد ها، کمپاینی را تحت عنوان "ترویج فرهنگ ستندرد سازی"  در ساحه ارزان قیمت ــ ناحیه دوازدهم شهر کابل راه اندازی کرد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

جلسه کمیته تخنیکی تدوین ستندرد های صحت و وسایل طبی اداره ملی ستندرد برگزار شد

جلسه کمیته تخنیکی صحت و وسایل طبی اداره ملی ستندرد با اشتراک رئیس و اعضای آن در تالار جلسات تخنیکی این اداره تدویر یافت.

در این جلسه در زمینه وسایل طبی ـ علامات مورد استفاده در علامت. . .

BACK TO NEWS

جلسه در زمینه ستندرد های ملی غذا های حلال در اداره ملی ستندرد تدویر یافت