در جلسه شورای عالی ستندرد تحت رهبری الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان و رئیس شورای عالی ستندرد، به تعداد (۳۰) ستندرد تصویب شد
٢٨ جمادی الاولی ۱۴۴۶ هـ.ق
در آغاز جناب الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان در زمینه اهمیت و تاثیرات ستندرد روی زندگی مردم صحبت های همه جانبه نموده گفت: ستندرد ها به ما کمک میکنند تا از ورود مواد بی کیفیت به کشور جلوگیری نماییم. موصوف بر تطبیق ستندرد ها تاکید نموده تصریح کرد: تمامی مسئولین وزارتخانه ها و ادارات امارتی مکلف میباشند تا ستندرد ها را به صورت جدی تعقیب نمایند و در بخش تطبیق هر چی بهتر آن تلاش ورزند.
متعاقباٌ الحاج ملا فیض الله تمیم رئیس عمومی اداره ملی ستندرد ضمن ارائه گزارش کاری اداره انسا به گونه مختصر، گفت: پروسه ستندرد سازی با قاطعیت و شفافیت تمام و اراده قوی افغانستان را به مسیر پیشرفت و ترقی سوق داده است و اداره ملی ستندرد برنامه های وسیع و گسترده را در زمینه تدوین پالیسی های ملی، تثبیت و کنترول کیفیت روی دست دارد.
رئیس عمومی اداره ملی ستندرد در ادامه صحبت های خویش افزود: ما متعهد به بلند بردن سطح کیفیت زندگی، رشد اقتصاد افغانها و توسعه تجارت در کشور میباشیم.
در لابلای جلسه محترم مولوی محمد آصف قانت معاون تخنیکی اداره ملی ستندرد خلاصه ستندرد های نهایی شده از کمیته های تخنیکی اداره را جهت تصویب ستندرد به مجلس ارائه کرد. این ستندرد ها شامل ۳۰ ستندرد و روش های آزمایش بود که در بخش های (مواد نفتی، مواد ساختمانی، حلال، سیستم مدیریت کیفیت، محیط زیست، کیمیا و پلاستیک، مواد غذایی و محصولات زراعتی، نساجی و چرم، الکتروتخنیک و مخابرات، مواد دوائی و آرایشی، معادن، صحت و وسایل طبی) قبلا توسط کمیته های تخنیکی این اداره نظر به اولویت ها نهائی گردیده بود.
در ادامه (۳۰) ستندرد پیشنهاد شده از جانب اداره ملی ستندرد بعد از غور و بررسی های لازم از سوی اعضأی شورای عالی ستندرد نهایی و تصویب شد.
در خاتمه نظریات و پیشنهادات اعضأی شورای عالی ستندرد استماع گردیده و جلسه با قرائت دعا و نیایش پایان یافت.